Frakt, Sporing & Retur

Vi benytter oss av Helthjem og Posten til å sende våre lys hjem til deg. Vi tilbyr også opphenting i Oslo sentrum (Tollbugata) eller på Storo (Gunnar Schjelderups vei) etter avtale. I kassen ser du hvilken adresse som er tilgjengelig for pick-up for din ordre. Dette endres ila. sesongen.

Henting i Oslo
Varen(e) kan hentes i Oslo sentrum (Tollbugata) eller på Storo (Gunnar Schjelderups vei) etter avtale. Du vil motta en mail når varen(e) er klare, og hvilket tidsrom de kan hentes i. Denne tjenesten er gratis.

Helthjem 
Sporing og forsikring er inkludert. Helthjem leverer til de fleste adresser, men dessverre ikke til alle. Legger du inn bestilling og det viser seg at Helthjem ikke sender til deg, vil vi tilby en annen leveringsmetode mot differansen i pris.

Posten Norgespakke
Sporing og forsikring er inkludert. Dersom du har gratis frakt, og varen(e) har en verdi på over kr 2000 vil pakken automatisk bli sendt med Norgespakke grunnet forsikringssum, uten ekstra kostnader.


Sporing
​Når du har mottatt mail om at pakken er sendt, kan du logge inn på “min profil” på milanoire.com for å få tilgang til sporingskoden og hvilket fraktselskap som har blitt brukt eller trykke HER for å logge inn med ordre-id og mail. Vi anbefaler derfor at du oppretter en profil for å ha oversikt over ordre status, sporingskoder, kjøpt nedlastbartinnhold, osv.


Retur & bytte policy

Mila Noire tilbyr retur i 15 dager fra den dagen du mottar din ordre. Les mer om hvordan du gjør en retur, og hvilke betingelsene for retur og angrerett som gjelder HER

Dersom du ønsker å bytte noe i en ordre som er ikke er behandlet så gjerne send en mail så raskt som mulig slik at vi kan se på dette. Vi tilbyr ikke bytte av behandlende ordre, men vil du likevel gjøre et bytte anbefaler vi deg å benytte deg av returretten innen fristen og legge inn en ny ordre.

Thea B. from Norway purchased

Christmas tree Duftlys

9 days, 7 hours, 26 minutes ago

Marianne W. from Norway purchased

Man Candle

9 hours, 35 minutes ago