Milanoire.com Medlemsvilkår

Så kult at du vil bli medlem! Nå kommer du til å få en ekstra personlig shoppingopplevelse, muligheten til å lagre favorittene dine, få personlige tilbud pluss mye mer. Og det beste? Det er helt gratis! Aller først ber vi deg lese gjennom og godkjenne disse medlemsvilkårene som gjelder for alle som ønsker å opprette en konto hos oss.

Registrering og medlemskap

For å kunne opprette en konto hos oss må du ha fylt 18 år eller ha godkjenning fra en foresatt. Medlemsskapet er personlig og kan ikke overføres til noen andre, og du kan bare ha ett (1) medlemsskap på milanoire.com. Du er selv ansvarlig for at opplysningene dine er oppdaterte og korrekte. Skulle det vise seg at du har oppgitt feil opplysninger ved registreringen kan det medføre at kontoen din blir slettet. Vær forsiktig med innloggsinformasjonen din, og oppbevar den på en sikker måte. Som medlem er du selv ansvarlig for innloggsinformasjonen din. Du anses å være ansvarlig for alle bestillinger som skjer via kontoen din. Ved å godkjenne disse medlemsvilkårene forplikter du deg også til å ikke misbruke nettsiden eller medlemsskapet ved for eksempel spam eller virus. Milanoire.com har rett til å granske medlemskontoen din dersom mistanke om misbruk av vilkårene foreligger. Medlemmer som ikke oppfyller vilkårene kan uten forvarsel få medlemsskapet sitt avsluttet..

Fordeler for deg som er medlem

Medlemmer får gjennom tjenstene som tilbys av milanoire.com mulighet til å delta på ulike kampanjer og rabatterte produkter og få enda bedre rabatter og tilbud.

Som medlem får du tilgang til Mine Sider, der du for eksempel kan lagre favoritter, se orderhistorikken, se digitale kjøp og lagre din standard leverings- og fakturaadresse. Du får også et personlig tilpasset innhold på siden og relevante produktanbefalinger, spesifikke fordeler og tilbud som baseres på din bruk av hjemmesiden og dine kjøp. Du kommer som medlem også i visse perioder til å bli tilbudt enda enklere returhåndtering. Utvalget kan baseres på kjøp- og returhistorikk.

Vi kommuniserer vanligvis via e-post og andre digitale kanaler, som for eksempel annonsering på vår egen og eksterne nettsider (f.eks. Facebook), men av og til kommuniserer vi også via SMS og brev. Du kan når som helst logge inn på Mine sider og oppdatere dine kontaktopplysninger eller endre instillningene for hvilken kommunikasjon du vil ha fra oss, og når. Husk at vi ikke kan hjelpa til med begrensninger eller endringer når det gjelder sosiale nettverk. I de tilfellene må du selv endre innstillingene på din respektive konto.

Avslutt et medlemskap

Medlemsskapet ditt gjelder inntil videre, men du kan når som helst avslutte det ved å kontakte vår kundeservice. Hvis du velger å avslutte medlemsskapet ditt slettes kontoen din, og eventuelle NLY Points fjernes. Dersom du ikke har logget inn, handlet eller i det hele tatt integrert med oss (for eksempel ved å kontakte kundeservice) på 36 måneder vil medlemsskapet ditt avsluttes automatisk. Medlemsskapet ditt vil også avsluttes automatisk dersom du har brutt medlemsvilkårene eller misbrukt medlemsskapet ditt på andre måter.

Endringer av medlemsvilkår

Nelly forbeholder seg rett til å når som helst endre disse medlemsvilkårene. Alle endringer i medlemsvilkårene vil publiseres på nettsiden eller sendes ut via e-post. Nelly anbefaler likevel at du holder deg oppdatert på nettsiden jevnlig for å se om det skjer eventuelle endringer av medlemsvilkårene.

Håndtering av personopplysninger

For å gi deg en god opplevelse på nelly.com, ønsker vi å personalifisere siden ut i fra hvordan du interagerer med oss og hva vi tror at du liker. For at vi skal kunne blant annet håndtere og behandle medlemsskapet ditt vil vi også måtte behandle personopplysningene dine. Informasjon om hvilke av opplysningen dine vi behandler og for hvilke formål finner du i integritetspolicy.

Kontakt og spørsmål

Har du noen spørsmål om medlemskap er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Helle F. from Norway purchased

Kronelys

2 days, 15 hours, 44 minutes ago

Tove H. from Norway purchased

Marble Brown

1 day, 16 hours, 25 minutes ago